Home
Categorieën
 Home  
 Overig




  1. Home
  2. Overig






MasterClass - Ronde geribbelde bakvorm Geperforeerd met losse bodem, 25 cm asterclass

MasterClass - Ronde geribbelde bakvorm Geperforeerd met losse bodem, 25 cm asterclass

v.a. € 24.83

Kleuren:zwart / zwart
Fabrikant:Masterclass
EAN-code:5028250519214


Shopscore | 4.5 (5)
thuiswinkelwaarborg  

Voor 23:59 besteld, morgen in huis

     € 24.83

Verzenden: € 2.99

€ 24.83

Verzenden: € 2.99
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Shopscore | 0 (0)

24 Hours

     € 25.39

Verzenden: € 7.20

€ 25.39

Verzenden: € 7.20
24 Hours

Ronde geribbelde bakvorm Geperforeerd met losse bodem, 25 cm van het merk Masterclass. * Diameter 25 cm * Hoogte 3 cm Met deze bakvorm bakt u de mooiste quiches en taarten! De vorm is PFOA vrij, PTFE vrij en BPA vrij en kan na gebruik gemakkelijk gereinigd worden in de vaatwasser. De bakvorm heeft een Quantum 2 non-stick coating en is oven- koelkast-, vriezer en vaatwasserbestendig. Er zit 20 jaar garantie op de bakvorm en 5 jaar garantie op de non-stick coating. Pluspunten: * Door de gaatjes krijgt u de knapperigste korst * Kan in de vaatwasser * Kan in de koelkast en vriezer Minpunt * Door de gaatjes is deze bakvorm niet geschikt voor alle soorten deeg Het merk Masterclass is één van de merken van de Engelse Thomas Plant. Hij is in 1850 begonnen met het produceren van keukenproducten en is uitgegroeid tot de grootste van Engeland! Het merk staat voor kwaliteit, uitstraling en service en dat is ook wat u kunt verwachten van de producten van Masterclass! Receptidee Ingrediënten: Voor het deeg: * 175 gram bloem * 85 gram koude boter in blokjes * 3 el koud water Voor de vulling: * 200 gram gerookte zalm * 300 gram spinazie * 1 ui * 125 gram Gruyère kaas * 2 grote eieren * 250 gram room * snufje zout * peper Meng de bloem en de boter met je vingertoppen door elkaar tot het voelt als broodkruim, voeg dan 3 eetlepels water toe tot u een bal kunt vormen van het deeg. Bebloem uw aanrecht en rol het deeg uit tot dit deeg past in de vorm en snijd overtollig deeg af. Zet het deeg 30 minuten in de koelkast en verwarm de ove nop 220 graden. Prik gaatjes in het deeg zodat er geen lucht in het deeg blijft zitten en plaats bakbonen op het deeg. Zet de vorm 10 minuten in de oven en haal dan de bakbonen eruit. Zet het deeg vervolgens nog 10 minuten terug inde oven tot dit licht goudbruin is. Als het deeg uit de oven is kan de temperatuur verlaagd worden tot 180 graden. Fruit de ui en bak de spinazie hier kort bij en gooi dit in de vorm op het deeg. Dan voegt u de zalm toe in reepjes. Vervolgens vermengt u de eieren, de room, kaas, zout en peper in een kom en voeg dit als laatste toe. Dit gaat nog 25 tot 30 minuten in de oven. Eet smakelijk!


Meest populaire producten

2252 2-weg waterverdeler
€ 19.79 2252 2-weg waterverdeler
Bakbonen Keramisch 300 Gram
€ 10.22 Bakbonen Keramisch 300 Gram
Uitsteekvormpjes in Doos Letters 26-Delig
€ 12.95 Uitsteekvormpjes in Doos Letters 26-Delig
Tasty+ bakborsteltje fir green
€ 6.53 Tasty+ bakborsteltje fir green
Garneerflessen 2 Stuks
€ 3.60 Garneerflessen 2 Stuks
Oventhermometer RVS tot 300 °C
€ 5.95 Oventhermometer RVS tot 300 °C
siliconen bakkwast
€ 7.00 siliconen bakkwast
Flessenschraper
€ 3.61 Flessenschraper
Kookringen set 10 delig
€ 32.99 Kookringen set 10 delig
Tefal Succes Ovenschotel 20x26 cm
€ 18.99 Tefal Succes Ovenschotel 20x26 cm
Invet kwastje hout 18 cm
€ 2.99 Invet kwastje hout 18 cm
Garneerspuit 13 cm
€ 1.25 Garneerspuit 13 cm
Spuitzak
€ 6.91 Spuitzak
Taartrooster 40 x 25 cm
€ 12.95 Taartrooster 40 x 25 cm
EH Bakfolie 40 x 33 cm
€ 2.99 EH Bakfolie 40 x 33 cm
Beslagspuit 350 ml
€ 3.19 Beslagspuit 350 ml
Tefal Success Ovenschotel 24x36cm
€ 22.99 Tefal Success Ovenschotel 24x36cm
Taartrooster Ø 32 cm
€ 5.98 Taartrooster Ø 32 cm